Verkoop site

Wat is een verkoop site?

Een verkoop site is eenvoudigweg een website die je toelaat een advertentie te plaatsen. Er zijn echter een aantal onderverdelingen te maken in verkoopsites.

Zo zijn er verkoop sitesdie erg algemeen werken, of die erg specifiek zijn. Bepaalde verkoopsites laten je toe enkel in bijvoorbeeld de categorie bouw zoekertjes te plaatsen, terwijl andere advertentiesites erg algemeen zijn. Bobbo is daar een voorbeeld van. Sommige verkoop siteszijn ook betalend, of vereisen een link naar de site. Dit is niet het geval bij Bobbo.be, iedereen kan zonder tegendienst advertenties plaatsen.

De voordelen van een advertentie site

Er zijn enkele voordelen van toepassing voor een verkoopsite. Allereerst is er het groot aantal dagelijks terugkerende bezoekers dat een advertentie site bezoekt. Dit zorgt ervoor dat uw zoekertje (en dus uw product of dienst) dagelijks door erg veel mensen gezien zal worden. Dit stimuleert niet alleen de verkoop, maar zorgt ook voor een naambekendheid.

Ook belangrijk is dat u in het geval van een advertentiesite, uw zoekertje niet opdringt aan de mogelijke klant. De klant gaat zelf op zoek naar uw dienst of product, wat op die manier de verkoop veel sneller laat verlopen.

Er is dus geen enkel nadeel verbonden aan het plaatsen van een zoekertje op Bobbo. Aarzel niet en plaats een gratis zoekertje!